Refund policy

Informaţii privind returul produselor

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte.
Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe email.
Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură şi de acest formular de retur completat în Acrobat Reader sau de mână, pe care-l atașați coletului, alături de o copie a facturii. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.
Bunurile trebuie returnate către Iz de Poveste la adresa: Popesti Leordeni, Drumul Fermei 74. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la hello@izdepoveste.ro
Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vă vom returna contravaloarea bunurilor și după caz costul livrării, dacă aceasta s-a efectuat prin una din metodele de livrare de pe izdepoveste.ro vor fi rambursate cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.
Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.
Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la hello@izdepoveste.ro .